Bo Bresson Succes med forandring 

99,00 DKK

2007 104 s. Peoples Press
Soft cover Ny

Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Forandringer fylder mere og mere i vores hverdag – i familielivet, på arbejdspladsen og i samfundet som helhed.

Mange tror, at det er den hastighed, verden udvikler sig med, der presser os og gør os stressede. Men faktisk er det moderne menneskes største udfordring de mange valg, der bliver stadig hyppigere og stadig mere komplekse. Det skyldes, at vidensamfundets spilleregler er helt anderledes end industrisamfundets. Spillet har ændret sig fra ludo til skak – frem for at komme i mål så hurtigt som muligt handler det nu om at tænke strategisk og analytisk. Og her er det altafgørende at være i besiddelse af et solidt forandringsberedskab.

Med udgangspunkt i mange års erfaring, bl. a. som managementkonsulent i strategi og HR, giver Bo Bresson en række redskaber til at håndtere forandringer såvel privat som på arbejdspladsen. Bogen er overskueligt opbygget med nyttige faktabokse, udfordrende spørgsmål til refleksion og konkrete forslag til handling.

Succes med forandring er en fagbog light til ledere og medarbejdere, politikere og borgere samt forældre og børn. Kort sagt til alle, der ønsker en praktisk vejledning i forandringens kunst.