John Lennon

119,00 DKK

Cynthia Lennon John
2010 333 s. EC Edition
Soft Cover Brugt

Kategorier: ,

Beskrivelse

For første gang fortæller Cynthia Lennon den sande og usminkede personlige historie om sit ægteskab med den mand, der endte med at blive den mest tilbedte og beundrede af de fire fra The Beatles.

”Nu er tiden kommet, hvor jeg føler mig parat til at fortælle sandheden om John og jeg, vores år sammen og årene efter hans død. Der er så meget, jeg aldrig har sagt, så mange hændelser, jeg aldrig har fortalt om, og så mange følelser, jeg aldrig har udtrykt. Stor kærlighed på den ene side; smerte, pinsler og ydmygelser på den anden. Kun jeg ved, hvad der reelt skete mellem os, hvorfor vi blev sammen, hvorfor vi blev skilt og hvilken pris, jeg har betalt for at være Johns hustru.”

John Lennon og Cynthia Powell blev kærester som 18-årige i 1958 i Liverpool. De var gift fra 1962-1968 og fik sammen sønnen Julian. Gennem bogen ”John” bliver ikonet John Lennon til et menneske på godt og ondt som kæreste, ægtemand, far og musiker. Og man får historien om The Beatles fra en helt ny og anderledes vinkel. Møder drengene John, Paul, George og Ringo og er med dem gennem musikhistorien.