Den anden side

kr. 119.00

Synkronicitet – en ny og meningsfuld vej til personlig udvikling

Lene og Bo Bresson

2001, softcover m. flapper, 226 s. Ny

Kategori: .

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

En højst usædvanlig og meget veldisponeret bog om, hvordan meningsfulde tilfældigheder kan give os en rigere og mere ubesværet tilværelse til gavn for os selv og andre.

En af vor tids væsentligste drivkræfter er ambitionen om et meningsfuldt liv, hvor der er balance imellem et familieliv, hvor mange i dag føler sig under pres, og et arbejdsliv, hvor der stilles større og større krav.

Vi oplever, at selv unge ledere rammes af stress og udbrændthed. Derfor er der behov for at se lederrollen – herunder det at være leder i sit eget liv – i et nyt perspektiv.

Synkronicitet – meningsfulde tilfældigheder – er et godt bud på en ny måde at arbejde med personlig udvikling. Begrebet, som C. G. Jung første gang omtalte i faglig sammenhæng i 1951, er blevet topaktuelt og vil uden tvivl ændre vor holdning til livet og herunder også til ledelse.

Som med så mange andre temaer er det i USA, at begrebet først har fået fornyet vitalitet. Denne bog sætter begrebet ind i en dansk sammenhæng.

»denandenside« indeholder udover en let forståelig og kortfattet teoretisk behandling af emnet en tankevækkende praktisk del samt en række fængslende personlige historier fortalt af

Klaus Riskær Pedersen. Mercy Ditte Jensen. Søren Voigt Juhl. Allis Helleland. Arne Mariager. Inge Hørup. Ebbe Lundgaard. Sanne Kutscher. Jørgen Bonde Eriksen. Nina Schiøtz. Troels Holch Povlsen. Estrid Nordby. Bjørn Erichsen. Jane Wickmann.