Barca – verdens bedste fodboldhold

kr. 119.00

2012 382 s. EC Edition
Soft cover Ny

Kategori: .

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Kåret som ‘Årets bedste fodboldbog 2012′ af Football Supporters Federation.

“Barça: Verdens bedste fodboldhold” er BOGEN om FC Barcelona og den spillestil, som har begejstret en hel verden og gjort Barça til et forbillede og en magtfaktor i international fodbold.

FC Barcelona er verdens bedste fodboldhold. Det bedste i sin generation og måske det bedste af alle hold gennem tiden. Vi begynder med Champions League-finalen på Wembley i 2011 mod Manchester United. Vi er med inde i Barcas omklædningsrum og kommer helt tæt på holdets karismatiske træner, Pep Guardiola.

Historien fortælles gennem Barcas største personligheder – Guardiola, hans mentor Johan Cruyff, Xavi, Iniesta og ikke mindst Messi, måske den bedste fodboldspiller, vi har set – fra holdets åbenbaring i slutningen af 1980’erne til helgenkåringen i London 2011. Endelig giver Hunter sit bud på, hvorfor det blev Peps assistenttræner Tito Vilanova, der nu har overtaget trænerstolen efter Guardiola.

Forfatteren Graham Hunter flyttede til Barcelona i 2001. Han er journalist med et internationalt ry og dækker spansk fodbold og FC Barcelona for Sky Sports, BBC og aviser og magasiner over hele verden. Hans adgang til holdet er enestående, og han er den eneste engelsktalende journalist, der har interviewet Pep Guardiola i hans tid som Barcelonatræner.

Dansk forord ved Morten Bruun.